Anstaltsleder Poul Josefsen

 

Billeder fra anstalten
Anstalten for Domfældte i Aasiaat

Om anstalten:

I Anstalten for Domfælde i Aasiaat er vi 12 ansatte: Anstaltsleder, anstaltsbetjente, socialrådgiver, pædagogisk assistent og der er tilknyttet en timelærer, som tilbyder undervisning til de indsatte.

I anstalten har vi plads til 15 indsatte.

Du finder vores kontaktoplysninger her: Kontakt os

Regler for ophold:

Der er nogle forskelle på reglerne for opholdet alt efter om du er tilbageholdt (ikke har fået dom endnu) eller om du er domfældt. Men her kan du se, hvordan dagligdagen er:

06.00: Opmønstring (weekend og helligdage kl. 07.00)

08.00-16.00: Arbejdstid

21.30: Afmønstring    

Særligt om forplejning:

Der er selvforplejning i anstalten, det vil sige, at du selv skal sørge for indkøb og lave din egen mad (eventuelt i madgrupper)

Du kan komme i Pisiffik og handle en gang om ugen, hvis du har tilladelse til udgang. Hvis du ikke har tilladelse til udgang, skriver du en indkøbsseddel og personalet sørger for indkøb.

Du får kr. 564,- om ugen til at købe mad for.    

Særligt om telefon:

Der er en mønttelefon i anstalten, som du kan benytte, hvis ikke politiet eller retten har bestemt, at du ikke må. Dine pårørende kan også ringe til mønttelefonen. Du må ikke have mobiltelefon hos dig under opholdet. 

Særligt om besøg:

Du kan modtage besøg på disse tidspunkter:

Mandag-fredag: 14.00 - 20.30

Weekend og helligdage: 14.00 - 20.30

Særligt om indlevering:

Pårørende og andre kan indlevere genstande og penge til indsatte mellem kl. 09.00 og 16.00.

Du skal være opmærksom på, at ikke alt må indleveres, det er blandt andet ikke tilladt at indlevere madvarer og andet, som ikke kan undersøges. Kontakt personalet på anstalten på forhånd og hør nærmere om reglerne.    

Du kan læse mere i husorden:

Link husorden dansk